Bustani

Onze dieren

In mijn blog heb ik het regelmatig over onze beestjes. Op deze pagina stel ik ze aan je voor. Onze honden heten Simba en Keiza, onze katten heten Leonardo en Nikita.

Simba en Keiza

Simba is mijn trouwe viervoeter. Rond de Kerst van 2001 heb ik Simba gekocht bij een labradorkennel. Eén van de vrouwtjes was uitgebroken en daar wist een Friese Stabijhoun wel raad mee! Het resultaat was in ieder geval prachtig. Toen ik ging kijken, waren er drie vrouwtjes en drie mannetjes. De vrouwtjes waren allemaal zwart met een labradorvachtje. De drie mannetjes waren zacht, pluizig en blond van kleur. Mijn keuze was snel gemaakt: ik ging voor het kleine, pluizige bolletje wol.

Al jaren wilde ik er eigenlijk een hond bij en in oktober 2008 was het moment daar. Ik wilde niet een grote hond erbij, maar eentje die iets kleiner was dan Simba. Ons oog viel op een kruising Golden Retriever X Keeshond. Onze 'Golden Case' noemden we Keiza. Achteraf bekeken is ze wel erg klein gebleven, maar daardoor niet minder leuk, hoor!

Ik zal deze pagina regelmatig voorzien van nieuwe foto's.


                               Simba                                                                                                       Keiza augustus 2009

                                   zomer 2009                                                                                                                                     Kerst 2008

Leonardo en Nikita

Leonardo en Nikita zijn twee Somali's. Prachtige katten, die heerlijk aanhankelijk zijn en die zich niks aantrekken van de honden. Ze houden vooral van luieren, in huis en in de tuin.

Van de katten hebben we wel foto's, maar ook op de foto's liggen ze bijna altijd te slapen.