Bustani

Bestellen nieuwe vorm

Op de nieuwe site kun je eenvoudig bestellen via de webwinkel. Natuurlijk mag je ook nog gebruik maken van de onderstaande bestellijst en deze sturen naar Janine@bustani.nl

Voor een uitgebreide beschrijving van de meeste zaden kan je kijken op www.bustani.nl. Heb je nog meer vragen? Je mag me altijd mailen! 

Bestellijst

Hier onder staat een link naar de zadenlijst. Van veel soorten zaden staat al een omschrijving op de site. In de komende weken zal ik aandacht besteden aan nieuwe soorten. Mis je er eentje? Mail me dan op bustani@live.nl en dan zal ik zo snel mogelijk over die soort een stukje schrijven. De zadenlijst is dit jaar uitgebreid met kruiden en bloemen. Ook is de overige verkoop een beetje veranderd! 

Je kunt alle bloemen-, groente- en kruidensoorten in een lijstje naar mij mailen. Een andere mogelijkheid is om een bestellijst in te vullen. Je hoeft dan alleen maar de hoeveelheid zakjes per soort aan te geven.


Klik hier voor het downloaden van de bestellijst. Klik vervolgens op openen of opslaan. Excel opent de bestellijst in een nieuw venster.

Vul de lijst in en sla het bestand op als 'Bestellijst eigen naam' . De bestellijst berekent geen verzendkosten, omdat ik niet van te voren weet wat het gewicht van de bestelling is. 

Stuur de bestellijst naar Janine@bustani.nl Als ik je bestellijst heb ontvangen, maak ik je envelop in orde en mail ik je de verzendkosten en het totaalbedrag van je bestelling.  Aan de hand van het totaalbedrag beslis je of je akkoord gaat met de bestelling. Na akkoord en betaling wordt je bestelling afgerond.

Lukt het niet? Mail me, dan stuur ik je een lege bestellijst, waar je zonder problemen de hoeveelheden in kunt vullen.

SUCCES!